Loading... Please wait...

Vårt Nyhetsbrev


NETFLIX PÅ CANALDIGITAL

Inlagt 15th Jul 2019 @ 1:17 PM

NYHET!Nu hittar du Netflix på OnePlace

I vår senaste box OnePlace kan du redan nu se på TV och streama en stor mängd av filmer och serier

på ett och samma ställe. Med Netflix tillgängligt direkt i boxen har OnePlace nu blivit ännu bättre.

Nu samlar vi ännu mer fantastisk underhållning i boxen. Med den senaste uppdateringen av OnePlace kan du nu se på Netflix, direkt i boxen. Med Netflix i boxen får du tillgång till ännu mer fantastisk tv och film på ett ställe, och att se underhållning från Netflix på tv:n blir så enkelt som att trycka på en knapp. Netflix kräver ett eget abonnemang, som du kan teckna i OnePlace-boxen. Har du redan ett Netflix abonnemang, loggar du enkelt in med ditt användarnamn och lösenord.

Med Netflix-appen i boxen slipper du stöket med att koppla upp dig till andra enheter för att se Netflix på din tv. Du har en och samma fjärrkontroll för allt. På ett enkelt sätt kan du hoppa från de linjära nyheterna på din tv till din senaste favoritserie på Netflix – utan att göra något mer än vad du annars skulle göra när du byter kanal. Netflix-appen är förinstallerad i OnePlace-boxen, och den omfattas av flera av boxens funktioner, t.ex. röstsök som gör det enklare att hitta det du vill se. Har du en 4K-TV kan du dessutom se Netflix innehåll med fantastisk ljud- och bildkvalitet. OnePlace har stöd för både 4K och HDR.

Netflix är en av världens största och tongivande underhållningsleverantörer, och de satsar tungt på egenproducerade serier och filmer, som du bara kan se på Netflix: Med Netflix i boxen får du därför stora snackisar som ”House of Cards”, ” Orange is the New Black”, ”Bojack Horseman”, ” Making a Murderer” och många, många fler exklusiva kvalitetstitlar – i tillägg till en extremt stor katalog av andra filmer och serier – direkt i tv:n.